Auto Centrale Alkmaar begrippenlijst

APK: Algemene periodieke keuring

Bij deze wettelijke keuring controleren wij het volledige voertuig. Op basis van deze controle maken wij voor u een nieuw APK rapport. Dit rapport is het bewijs van keuring. U kunt twee maanden voor de vervaldatum de APK uitvoeren, zonder dat de vervaldatum voor het jaar daarop aangepast wordt.

 

APK herkeuring

De APK herkeuring is bij ons altijd GRATIS. Hier zitten verder geen voorwaarden aan verbonden. U hoeft de auto niet bij ons te laten repareren, en de auto hoeft niet bij ons gekocht te zijn. U kunt binnen 2 weken na keuring terug komen voor een gratis herkeuring.

 

Grote beurt

Bij een grote beurt nemen wij uw auto goed onder handen. Wij controleren hierbij volgens de normen van de autofabriek alle onderdelen die nodig zijn. Waar nodig zullen wij dit in overleg vervangen.

 

Kleine beurt

Een kleine beurt is belangrijk voor elke auto. Het verversen van de olie is daarbij cruciaal. Tevens onderwerpen wij uw auto aan een volledige inspectie zoals die verwacht mag worden bij een service gerichte beurt.

 

Reparatie

De reparatie van technische en optische schades kunnen wij volledig verzorgen. U kunt altijd langskomen voor een prijsopgave. Wij schatten dan zo goed mogelijk de schade in, en geven u een eerlijk advies.

 

Airco onderhoud

Geniet het hele jaar door van de aangename verkoeling die uw airconditioning brengt en voorkom onaangename geurtjes en irritaties. Laat daarom minimaal één keer per 2 jaar uw airco reinigen en onderhouden.

 

Banden, olie en uitlaten

Wij helpen u de juiste band te selecteren, en zorgen altijd dat u de juiste olie in uw auto heeft. Het vervangen van een gehele uitlaat is vaak niet nodig. Wij vervangen of repareren alleen het onderdeel dat daadwerkelijk kapot is.

 

Terug naar Werkplaats

 

Auto Centrale Alkmaar

Berenkoog 3
1822 BH Alkmaar
T: 072-5645933